• ABC
  • nadpis
  • ABC Dopravná výchova
 VESELÉ USB HRY

USB HRY VESELKO

 

USB HRY VČIELKA

 

USB HRY KRAVIČKA

USB HRY LEV

 

USB HRY STRAŠIDIELKA

 ABC Internetová Škôlka

UČÍME SA DOMA

Vzdelávanie pre predškolákov

Košík:je prázdny
cena:0.00,- €
 Odporučte nás
  • Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľom:
 NAJNOVŠIE HRY
USB DIDAKTICKÉ HRY Skladačky Zima - Spolu 50 interaktívnych hier s úlohami - UVÁDZACIA CENA!

USB HRY Skladačky ZIMA obsahuje 50 didaktických interaktívnych hier s úlohami - Domino, Vkladačky, Puzzle a Pexesá.

Všetky hry sú triedené farebne podľa vzdelávacích oblastí ŠVP pre Materské školy.

USB Hry Skladačky Zima rozvíjajú aktívnu slovnú zásobu, pozornosť, sluchové a zrakové vnemy, pamäť, obrazné, názorné a logické myslenie, plošnú a priestorovú tvorivosť, časovú postupnosť, logickú postupnosť, priestorovú orientáciu, matematické predstavy, jemnú motoriku a koordináciu zraku a pohybov ruky. Pomáhajú oboznámiť sa s ročným obdobím zima, vianočnými symbolmi, polárnymi zvieratami, zimnými aktivitami, geometrickými tvarmi a farbami. Dopĺňajú slovnú zásobu detí, pomáhajú správne a logicky sa vyjadrovať, oboznamujú so základným opisným rozprávaním podľa obrázkov...

Vzdelávacie interaktívne hry obsahujú úlohy, ktoré plní dieťa podľa pokynov. Po skončení každej hry, ešte môže navyše plniť dieťa ďalšie úlohy, súvisiace s každou konkrétnou scénou hry.

Obsah USB HRY ZIMA - Galériu hier nájdete TU

Didaktické interaktívne hry:
  1. – 10. HRA USB Zima – Vkladačky Vianoce - krúžky
11. – 24. HRA USB Zima – Vkladačky Vianoce - tvary
25. – 32. HRA USB Zima – Domino Zima
33. – 40. HRA USB Zima – Puzzle Zima - 12 dielikov
41. – 50. HRA USB Zima – Pexeso Zima
 

 1. - 10. HRA USB Zima – Vkladačky Zima - krúžky - 10 hier

Pomenuj obrázky a povedz, čo majú spoločné. Povkladaj chýbajúce krúžky do obrázkov. Urči, ktoré obrázky sú hore, dole, vľavo a vpravo. 

  
 

11. - 24. HRA USB Zima – Vkladačky Zima - tvary - 14 hier

Prezri si obrázok a skús si ho zapamätať. Pomenuj a vkladaj chýbajúce tvary do obrázka. Pomenuj obrázok a urči polohu geometrických tvarov. 

  
 

25. - 32. HRA USB Zima – Domino Zima - 8 hier

Porozprávaj, čo vidíš na obrázku. Nájdi a vlož rovnaké kocky Domina podľa predlohy do každého riadka. Poskladaj domino tak, aby boli v každom riadku pri sebe vždy rovnaké obrázky sprava aj zľava. Spočítaj, koľko rôznych obrázkov vidíš na kockách Domina. 

  

33. - 40. HRA USB Zima – Puzzle Zima - 12 dielikov - 8 hier

Porozprávaj, čo vidíš na obrázku a skús si ho zapamätať. Poskladaj obrázok z dielikov podľa predlohy. Vymysli deťom mená a porozprávaj jednoduchý príbeh. 

  
 

41. - 50. HRA USB Zima – Pexeso Zima - 10 hier

Prezri si obrázky v tabuľke a skús si ich zapamätať. Klikaj na kartičky a hľadaj rovnaké obrázky. Pomenuj obrázky. Nájdi rovnaké kartičky a urči ich polohu a poradie. 

  

Pozrite si video ukážky hier, ktoré nájdete na USB HRY Skladačky ZIMA 

Domino Tučniaky

Puzzle Zima 

Vkladačky krúžky - Vianoce

Vkladačky tvary - Vianoce

Pexeso Zima

autor: © ABC

Každá hra má veľa možností, pretože každým načítaním novej hry sa vždy mení pozícia farebných obrázkov na hracej ploche. Pri hre Pexeso, sú vždy hracie karty na ploche ináč umiestnené. Pri hre puzzle, vkladačka, domino, sú farebné obrázky na hracej ploche vždy ináč umiestnené. Navyše si môžete dopĺňať v každej hre aj vlastné úlohy. Pri každej hre môžete využívať na označovanie, spájanie, krúžkovanie aj interaktívne pero vašej tabule.

+ BONUS z ABC NAVYŠE – všetky hry na USB hráte bez obmedzenia pripojenia priamo z USB s využitím aj na Interaktívnej tabuli alebo dotykovom monitore! 

UPOZORNENIE!
Všetky práva vlastníka autorských práv k dielu sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie obsahu tohto média je bez písomného súhlasu majiteľa - ABC Materská škola ZAKÁZANÉ


autor: © ABC Materská škola všetky práva vyhradené

© ABC Copyright